AKTUALNI PROJEKTI

Gastronomska transferzala Prlekije (OKUSI PRLEKIJE)
Turistični zemljevid LAS Prlekija
Kolesarska veriga na podeželju
Kaj nas uči Mura
Živa dediščina
Blaženje podnebnih sprememb
Incoming agencija

Vabilo na drugo strateško delavnico Izzivi razvoja turizma v Pomurju

Vabimo vas na drugo delavnico IZZIVI RAZVOJA TURIZMA V POMURJU, ki bo v torek, 5. 2. 2019 ob 13.00 uri v Paviljonu EXPANO, Bakovska ulica, Murska Sobota.

V Pomurju smo pričeli pripravljati strateške razvojne dokumente za naslednje programsko obdobje. Na področju turizma nas čaka veliko dela saj gre za panogo, v kateri sodi Pomurje med vodilne slovenske regije. Prav zato imamo veliko odgovornost, da to panogo skrbno razvijamo in izboljšujemo pogoje za preboj na tem področju. Razvoj turizma ni odvisen le od konkurenčnosti ponudbe in privlačnosti turističnih potencialov. Razvoj je odvisen predvsem od vizije, katero se trudimo uresničiti akterji turizma v regiji. Razvojne vizije bodo zaživele, če jih bomo ustvarili v sodelovanju. Zato želimo, da se pridružite na delavnici vsi, ki želite biti tudi v prihodnje soudeleženi v pomurski zgodbi o uspehu.

Gost tokratne delavnice bo gospod mag. Michael Fend iz Avstrije. Michael Fend je zaposlen kot upravljavec Združenja za razvoj štajerske pokrajine VULKANLAND. Z nami bo delil izkušnje pri razvoju regionalne blagovne znamke, ki je postala zlasti na turističnem področju ena najbolj prepoznavnih regionalnih blagovnih znamk v Srednji Evropi.

Delavnico organiziramo v sklopu priprave strateških razvojnih dokumentov za Pomurje. Prleška razvojna agencija je partnerska organizacija v regijski razvojni mreži, zadolžena za koordiniranje področja turizma. Prosimo, da svojo udeležbo potrdite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

VABILO

LAS PRLEKIJA

Sofinanciranje

Pametne vasi za jutri

Glamur - užitek ob reki